HOROR! Muškarac pucao u decu dok su se igrala žmurke - psihopata samo ovo rekao policiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 19:28

HOROR! Muškarac pucao u decu dok su se igrala žmurke - psihopata samo ovo rekao policiji (FOTO)

Dojl je inspektorima rekao da je "posmatrao senke ispred svoje kuće", a onda ušao unutra i uzeo vatreno oružje.

Zvaničnici u jugozapadnoj Luizijani optužili su 58-godišnjeg muškarca zbog pucanja na grupu maloletnika koji su se igrali žmurke, pri čemu je ranio 14-godišnju devojčicu.

Incident se dogodio u nedelju rano ujutru u gradiću Starks u Luizijani, u blizini državne granice Teksasa, objavio je CNN.

Policija je saopštila da se grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maloletnika "igrala žmurke u okolini i krila se na imanju suseda", kada je Dejvid V. Dojl pucao iz svog oružja.

Zatim se, kako je naveo, vratio napolje i posmatrao ljude kako beže sa njegovog imanja i tada je počeo da puca na njih, saopšteno je iz policije.

A Louisiana man has been arrested after allegedly shooting a 14-year-old girl in the back of her head while she played hide and seek on his property

Detectives spoke to David V. Doyle, the owner of the property. The 58-year-old told authorities that he saw shadows outside his… pic.twitter.com/DQUC6IDeNN

— LockharTVMedia (@LockharTVMedia) May 9, 2023

Četrnaestogodišnja devojčica je pogođena mecima u potiljak i prevezena je u bolnicu sa "povredama koje nisu opasne po život", saopštilo je odeljenje.

Dojl je optužen za teški napad vatrenim oružjem i nezakonito pucanje iz vatrenog oružja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac pucao na decu dok su igrala žmurke! Devojčica (14) ranjena u potiljak

Izvor: 24sedam.rs, 09.Maj.2023

Muškarac je inspektorima rekao da je posmatrao senke ispred svoje kuće, a onda ušao unutra i uzeo vatreno oružje

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.