HOROR KOD SRBOBRANA! Dve osobe izgubile život u STRAŠNOJ saobraćajnoj nesreći

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 19:51

HOROR KOD SRBOBRANA! Dve osobe izgubile život u STRAŠNOJ saobraćajnoj nesreći

Ni kacige im nisu pomogle

Danas se dogodila strašna saobraćajna nesreća kod Srbobrana u kojoj su život izgubili vozač motocikla (38) i putnik (31) na istom vozilu.

Nesreća se desila kada se motocikl sudario sa automobilom, a prema informacijama medijaa, i vozač motocikla i putnik su nosili kacige, ali, nažalost, to im nije pomoglo da izbegnu tragičan ishod.

Prilikom sudara teško je povređen i vozač automobila, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah prevezen u najbližu zdravstvenu ustanovu. Nakon što su tela nastradalih preneta u Institut za sudsku medicinu, detaljna policijska istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragične nesreće. Više detalja o ovom događaju biće poznato nakon završetka istrage.

Nakon nesreće, oba vozila učesnika u saobraćajnoj nesreći prevezena su na vanredni tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li su u momentu nesreće bila u ispravnom stanju. Ova procedura je deo standardne prakse koja će pomoći istražiteljima da saznaju da li je tehničko stanje vozila doprinelo nastanku nesreće.

Izvor: Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.