HOROR BLIZU KUĆE ANDREJA PLENKOVIĆA! Stigle velike snage hrvatske policije, nezapamćena tragedija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:22

HOROR BLIZU KUĆE ANDREJA PLENKOVIĆA! Stigle velike snage hrvatske policije, nezapamćena tragedija!

Hrvatski premijer u trenutku ubistva nije bio kod kuće

Stravično ubistvo dogodilo se u kući na Črnomerecu. U toku je uviđaj i kriminalističko istraživanje. Mlađi muškarac je danas u Zagrebu oštrim predmetom usmrtio 51-godišnjeg muškog člana porodice, javlja policija. Nemili događaj odigrao se oko 11 sati na Črnomerecu.

- Danas, 2. marta, oko 10:58, Črnomerec, mlađi muškarac je oštrim predmetom usmrtio 51-godišnjeg muškog člana porodice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na ulici, prilikom bega, policijski službenici su ga uhapsili i on je pod nadzorom policije. U toku je uviđaj i kriminalističko istraživanje - objavila je policija.

Portal 24sata.hr neslužbeno navodi da je mladić usmrtio oca. Dodaju i da u toj istoj ulici živi i hrvatski premijer Andrej Plenković, koji je trenutno na službenom putovanju u BiH.

Izvor: Srbija Danas/Večernji.hr/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.