HOĆU NA POLIGRAF, ALI... Isplivali detalji policijskog ispitivanja Dijane Hrkalović, otkriveno kako se vadila

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 22:24

"HOĆU NA POLIGRAF, ALI..." Isplivali detalji policijskog ispitivanja Dijane Hrkalović, otkriveno kako se "vadila"

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, danas je četiri sata ispitivana u SBPOK

u vezi sa ugrožavanjem bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, kao i zbog povezanosti s kriminalcima Veljkom Belivukom i Darkom Elezom. Za razliku od prethodnog saslušanja, pre oko mesec dana, kada je, prema rečima ministra policije Aleksandra Vulina, odbila poligrafsko ispitivanje, Hrkalovićka se sada vadila da je pod jakim lekovima, pa nije mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude podvrgnuta ispitivanju na detektoru laž.

Ovo ispitivanje Hrkalovićeve usledilo je nekoliko dana pošto je predsednik Srbije otkrio da su njegovi brat, stariji sin i otac ne samo nelegalno prisluškivani već i praćeni, i da je to radio deo MUP. Takođe, Hrkalovićku je pre nekoliko dana tokom saslušanja u UKP apostrofirao i ugostitelj Aleksandar Kajmaković - rekao je da mu je pomogla da sredi probleme sa Elezom, kao i da se konsultovao s njom oko angažovanja Belivuka na poslovima obezbeđenja svojih lokala.

Ovo je drugi put u mesec dana da je bivša državna sekretarka saslušavana - prvi put je davala izjavu u vezi sa nelegalnim prisluškivanjem predsednika Srbije i članova porodice i tada je odbila poligrafsko ispitivanje.

Hrkalovićka je u SBPOK došla u pratnji dvojice advokata, a ispitivanje je trajalo oko četiri sata.

- Akcenat je tokom ispitivanja bio na ugrožavanju bezbednosti predsednika Srbije i članova njegove porodice. Ona je rekla da je spremna da ide na poligraf u vezi sa navodima koje je iznela, ali se izvukla rekavši da je pod lekovima - kaže izvor iz SBPOK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.