HOĆE DA KREIRAJU NAŠU VOLJU Studentki fakulteta u Beogradu RAZOTKRILI planove profesora: Tajno se sastaju sve planiraju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 16:44

"HOĆE DA KREIRAJU NAŠU VOLJU" Studentki fakulteta u Beogradu RAZOTKRILI planove profesora: Tajno se sastaju sve planiraju!

Sraman potez

- Pozivanje na autonomiju univerziteta, a rušenje autonomije studentskih parlamenata - tako opisuju studenti jučerašnji događaj za koji su slučajno saznali da se održava u organizaciji nekoliko profesora Univerziteta u Beogradu.

Pozivanje podobne grupe studenata na konsultacije, kako se navodi, bilo je na temu da se izbori za studentski parlament rade kako treba.

Pojedini profesori koji se, kako oni ističu, bore za demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fer izbore, pokušavaju da kreiraju studentsku volju na studentskim izborima iza zatvorenih vrata.

Studenti pravnog, filozofskog i fakulteta političkih nauka slučajno su saznali da juče jedna grupa profesora univerziteta u Beogradu organizovala sastanak na temu studentskih izbora i kako bi se oni "radili kako treba".

A post shared by ЕСТУДЕНТ ПОРТАЛ (@estudent_portal)

Sastanak je održan u Beogradskom centru za bezbednosnu politiku sa očiglednim ciljem direktnog uticaja na predstojeće studentske izbore i sastav studentskih parlamenata.

Jučerašnjim konsultacijama su prisustvovali prof. dr Ivanka Popović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Biljana Stojković, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, prof. dr Tanasije Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.