HLADNO I VETROVITO JUTRO U SRBIJI: U glavnom gradu smena oblaka i sunca - evo kada nas ponovo očekuju SNEŽNE PADAVINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 07:53

HLADNO I VETROVITO JUTRO U SRBIJI: U glavnom gradu smena oblaka i sunca - evo kada nas ponovo očekuju SNEŽNE PADAVINE

Vremenska prognoza za 31. januar.

U Srbiji danas promenljivo i vetrovito. Duvaće jak, ponegde i olujni severozapadni vetar, a smenu sunčanih i oblačnih intervala pratiće povremene padavine u vidu kratkotrajne kiše ili susnežice u nizijama i snega u brdsko-planinskim predelima.

Lokalno se očekuju i pljuskovi kiše i snega. Najniža temperatura od -3 do 2, a najviša od 3 do 7 stepeni, saopštio je RHMZ.

I u Beogradu promenljivo i vetrovito. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, a smenu sunčanih i oblačnih intervala pratiće kratkotrajna pojava kiše i snega ili pljuska snega.

Najniža temperatura od -1 do 1, a najviša oko 6 stepeni.  U Srbiji u prvoj dekadi februara česte promene vremena uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, koji će biti praćeni povremenom kišom i snegom.

Na planinama dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće pojačan severozapadni vetar, naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama. Sutra toplije sa maksimalnom temperaturom od 7 do 13 stepeni, u četvrtak temperatura u postepenom padu, pa će od petka do kraja perioda 7. februara biti uglavnom u intervalu od 0 do 7 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.