HITNO SE OGLASIO MUP O NAVODNOM POKUŠAJU BEKSTVA DEČAKA-UBICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 14:11

HITNO SE OGLASIO MUP O NAVODNOM POKUŠAJU BEKSTVA DEČAKA-UBICE!

Maloletnik je pod nadzorom 24 sata.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su netačni navodi pojedinih medija da je dečak ubica (14) pokušao da pobegne iz zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi nakon što je 3. maja ove godine počinio zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

- Naglašavamo da je maloletnik pod 24-časovnim nadzorom policije čime svaka mogućnost bekstva u potpunosti nije moguća - navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na medije da ne objavljuju neproverene informacije kojima se uznemiruje javnost posebno kada se radi o zločinu koji je duboko potresao sve građane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.