HITNO - NESTAO MLADIĆ IZ SREMSKE MITROVICE! Mole se sugrađani za pomoć: Misteriozni poziv ostavio sve bez daha! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 23:09

HITNO - NESTAO MLADIĆ IZ SREMSKE MITROVICE! Mole se sugrađani za pomoć: Misteriozni poziv ostavio sve bez daha! (FOTO)

Porodica moli sve za pomoć.

Perica Jovanović (23) iz Sremske Mitrovice nestao je u petak oko 20 sati, kada mu se gubi svaki trag.

Rodbina pretpostavlja da se nalazi u Zemunu, gde je i stanovao obavljajući molerske poslove.

Njegov cimer, sa kojim je delio sobu, rekao nam je da je izašao u grad, preksinoć, u petak oko 20 sati, kada je po njega došlo neko društvo automobilom.

Kasnije te noći on ga je ponovo pozvao da pita kada će doći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kući, na šta mu je on odgovorio da neće skoro. I to su bile njegove poslednje reči, od tada su oba bratovljeva telefona isključena.

Majka se zabrinula, te ga je u subotu ujutro pozvala kada se on ili neko drugi javio, vrlo kratko, nije mogla da razazna glas. Ona samo kaže da se u pozadini čula neka buka, neki jauci, neko je vikao: "Jao, jao!"

Uplašeni za njegov život slučaj smo odmah posle toga, u subotu prijavili PU Sremska Mitrovica i PU Zemun, vidno uznemiran navodi Lazar Jovanović, brat nestalog mladića.

Perica je radio molerske poslove, a zadnje angažovanje bilo mu je sređivanje enterijera jednog zemunskog splava.

Rodbina moli da se svi koji imaju neke informacije o nestalom Perici Jovanoviću jave na tel: 061 691 53 66 i065 445 50 16 ili obaveste najbližu policijsku stanicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.