HITNA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU! Mladen Mijatović uključio se uživo: Uhapšeno 7 osoba, svima određen pritvor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 18:19

HITNA AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU! Mladen Mijatović uključio se uživo: Uhapšeno 7 osoba, svima određen pritvor!

Mladen Mijatović javio se uživo sa beogradskih ulica tokom policijskog časa i saoštio da je upravo završena akcija policije.

Zajedničkom akcijom policijske patrole i komunalne policije iz Rakovice, na Vidikovačkom vencu br. 120 u nelegalnom kafiću "Skloniše" zatečeno je sedam osoba, šest muškaraca i  jedna osoba ženskog pola.

Oni su u ispijali pića uprkos zabrani kretanja i važenju policijskog časa.

Među sedam zatečenih lica nalazi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vlasnik lokala, a svi imaju između 42 i 53 godine. Oni su privedeni i po nalogu za svih sedam osoba određena je mera zadržavanja od 48 sati zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Svi će biti odvedeni kod dežurnog tužioca. Ispostavilo se da ugostiteljski objekat radi bez ikakve radne dozvole, odnosno da radi "na divlje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.