HIT U EMISIJI DNK! Majka šokirala Čije je moje dete, ja ne znam? Da l je od mog muža il nije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2016, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT U EMISIJI DNK! Majka šokirala "Čije je moje dete, ja ne znam? Da l' je od mog muža il' nije" (VIDEO)

- Molim vas pomozite mi da saznam čije je dete ako može, jer ja ne znam čije je. Ja sumnjam da li je od mog muža ili od Damnjana – počela je pričala žena koja je pozvala emisiju DNK da bi utvrdila istinu.

- Ja sam joj na neki način oprostio... Ipak i dalje ima sumnje, jer je to uradila dva puta, pa će možda i treći, ali kad bi to uradila treći put to bi već bio kraj. Voleo bih da je ćerka moja, nekako sam se navikao na nju. Svaki put kad dođem s posla ona trči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod mene – kaže njen muž.

U ispovesti u emisiji DNK žena je javno priznala da je varala muža i objasnila zbog čega se kaje.

- Ja sam prevarila svog muža, ali sam mu se zaklela da neću to uraditi opet. S tobom sam i s nikim više, rekla sam i da te stvrno volim. Pogrešila sam dva puta, više neću – ubeđuje ga žena u emisiji i dodaje: - Ja se kajem što sam te prevarila. Ja sam otišla kod tog muškarca u kuću. Da sam mogla, ja bih to popravila, otišla sam i kajem se zbog toga.

Voditeljka Nataša razgovarala je i s Danijelom, čovekom koji je takođe potencijalni otac deteta. Tu se saznaje da je majka deteta ne samo prevarila muža, već je i otišla da živi kod Danijela. Ipak, i njega je napustila kako bi se vratila prvom mužu. Tokom emisije majka deteta ispričala je da je od muža otišla Danijelu kad on jedan dan nije bio kod kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.