HEZBOLAH ZAPRETIO BAJDENU I IZRAELU: Dolazi dan nezapamćenog besa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 00:17

HEZBOLAH ZAPRETIO BAJDENU I IZRAELU: "Dolazi dan nezapamćenog besa!"

Situacija na ivici ambisa

Libanska grupa Hezbolah osudila je, kako su rekli, smrtonosni napad Izraela na bolnicu u Gazi u kojem su ubijene stotine Palestinaca, navodi se u saopštenju.

Pored toga, grupa je najavila da sledi "dan besprimernog besa" protiv Izraela i Bajdenove posete toj zemlji, navodi se u saopštenju koje je Hezbolah objavio večeras.

- Napad otkriva pravo zločinačko lice ovog entiteta i njegovog sponzora. SAD, koje snose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << direktnu i potpunu odgovornost za ovaj masakr - navodi se u saopštenju.

Procenjuje se da je najmanje 500 ljudi ubijeno u napadu na baptističku bolnicu "Al Ahli" u Gazi, saopštio je portparol palestinskog Ministarstva zdravlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.