HEROJSKI SE BORIO SA KORONOM: U KBC Bežanijska kosa otpušten pacijent koji je 41 dan bio na RESPIRATORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 16:45

HEROJSKI SE BORIO SA KORONOM: U KBC Bežanijska kosa otpušten pacijent koji je 41 dan bio na RESPIRATORU

U KBC ''Bežanijska kosa'' od kovida 19 leči se 155 pacijenata od kojih je šestoro na respiratoru, izjavila je danas direktorka te zdravstvene ustanove Marija Zdravković.

Ona je na redovnoj pres konferenciji Kriznog štaba kazala da je najveći broj pacijenata sa srednje teškom kliničkom slikom i da se oporavljaju.

- Danas je bilo 12 otpusta, a veoma nam je drago što smo danas otpustili pacijenta koji je 41 dan bio na respiratoru - rekla je Zdravković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dodala je da je na intenzivnoj nezi 14 pacijenata, a šest na respiratoru.

- Pacijenti su stabilnog stanja, primaju terapiju, nadamo se da ćemo ih sve izlečiti i pustiti kući - rekla je Zdravković.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.