HEROJSKI PODVIG U OBRENOVCU: Dečak prestao da diše, muškarac ga BRZOM intervencijom spasio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2022, 21:43

HEROJSKI PODVIG U OBRENOVCU: Dečak prestao da diše, muškarac ga BRZOM intervencijom spasio (VIDEO)

Čovek iz Obrenovca spasao je život malom dečaku kom je pozlilo.

Dečak je prestao da diše, a junak Marko Dragićević mu je ukazao prvu pomoć. Marko je davajući vazduh detetu usta na usta osvestio dete.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Junak Marko Dragićević spasao je život detetu kome je pozlilo i koje prestalo da diše. Marko je davajući vazduh detetu usta na usta spasao njegov život. BRAVO MARKO?! Mališanu želimo brz oporavak - stoji u objavi ina društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: Albanci nezakonito upali na imanje Srbina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MALIŠAN DOŽIVEO FRAS I PRESTAO DA DIŠE Herojski potez Obrenovčanina: Marko naišao i SPASIO BEBI ŽIVOT (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Jul.2022

Prava drama dogodila se na putu u obrenovačkom naselju Zvečka. Naime, majka se sa svojom jednogodišnjom bebom vraćala od lekara, jer je mališan imao visoku temperaturu. U jednom momentu primetila je da je detetu pozlilo i da se onesvestilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.