HEJ, GORI KRILO NAŠEG AVIONA! Putnik pogledao kroz prozor i ugledao kako plamen kulja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 16:32

"HEJ, GORI KRILO NAŠEG AVIONA!" Putnik pogledao kroz prozor i ugledao kako plamen kulja (VIDEO)

Jeziva scena snimljena je nakon poletanja.

Dramatične scene su zabeležene u toku leta aviona, vidi se na snimku koji pokazuje kako je vatra počela da izbija kod motora aviona američke kompanije "Sautvest erlajns" malo nakon poletanja.

Snimak su objavili američki i britanski mediji koji navode da se drama u letelici "boing 737" desila na letu od Hjustona do meksičkog letovališta Kankun, prenose mediji. Snimak je napravio jedan od putnika aviona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Navodi se da je avion bio prinuđen na prinudno sletanje i pilot je letelicu bezbedno vratio na aerodrom u Hjustonu.

AIR SCARE: Passenger video shows flames erupting from a plane's engine mid-flight, forcing it to make an emergency landing in Houston, Texas.

Southwest Airlines says the Boeing 737 encountered "a mechanical issue shortly after takeoff" and the aircraft was grounded for review. pic.twitter.com/8dxzJWbWfu

— ABC News (@ABC) August 18, 2023

"Sautvest erlajns" je u saopštenju naveo da je avion imao "mehanički problem ubrzo nakon poletanja" i da je zbog toga prizemljen. Mediji navode da je američke federalne vazduhoplovne vlasti istražuju ovaj incident.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.