HARADINAJ SE BAHATI: Umesto na optuženičkoj klupi uživa po francuskim restoranima

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARADINAJ SE BAHATI: Umesto na optuženičkoj klupi uživa po francuskim restoranima

Još uvek se čeka odluka suda o izručenju, do tada on uživa

Jedan od bivših vođa OVK Ramuš Haradinaj umesto na optuženičkoj klupi ili u zatvoru, vreme provodi po noćnim klubovima i diskotekama u okolini Strazbura, dok čeka odluku Francuske o zahtevu Srbije za izručenje Beogradu.

 Redovno odlazi na večere u restorane, a stalni je gost i u mnogim kafićima čiji su vlasnici Albanci.

pic.twitter.com/hs4Jw3tziK

— palibrate (@palibrate) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << January 24, 2017

Inače, samo nekoliko sati pošto je francuski sud izrekao meru zabrane napuštanja zemlje, njegov advokat Arijanit Koci se na svom Fejsbuk nanogu pohvalio fotografijom na kojoj njih dvojica poziraju posle večere.

Inače, francuski sud u Kolmaru je Haradinaju oduzeo pasoš, ali mu je dodelio tzv. privremenu karticu o boravku. Ima nanogicu i dozvoljeno mu je da se kreće u krugu do dvadesetak kilometara od trenutnog prebivališta. uz redovno javljanje policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.