HAPŠENJE U ZRENJANINU: Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 18:40

HAPŠENJE U ZRENJANINU: Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa kolegama u Zrenjaninu, otkrili su laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsili D. R. (1970) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policija je, prilikom pretresa kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičenog u okolini Zrenjanina, otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa 395 zrelih sadnica, kao i kompletnu opremu za uzgoj.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog marihuane u Beogradu

Izvor: Danas, 01.Avg.2021

Beogradska policija je, u saradnji sa zrenjaniskim kolegama, otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila D. R. (1970) koji se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i prodaju droge, saopštio je danas MUP.

Nastavak na Danas...

Policija u Prijepolju zaustavila "opel zafiru" i pronašla drogu

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 11:24

Policija u Prijepolju uhapsila je M. V. (40) iz Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga...Policija je prilikom kontrole automobila marke "opel zafira" ispod suvozačevog sedišta pronašla dve kesice sa oko 20 grama materije za koju se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.