HAPŠENJE U BJELJINI: Pronađena PLANTAŽA marihuane u PORODIČNOM DOMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 15:54

HAPŠENJE U BJELJINI: Pronađena PLANTAŽA marihuane u PORODIČNOM DOMU

Tokom pretresa, policija je našla oružje i opremu za uzgoj matihuane.

Policija Republike Srpske, uhapsila je, u Bijeljini, dve osobe zbog otkrivene laboratorije za uzgaj marihuane i porodičnoj kući. 

U saopštenju bijeljinske policije, navodi se da je po nalogu suda izvršen pretres na tri lokacije i da je u kući jednog od uhapšenih pronađena laboratorija sa svom opemom za uzgajanje indijske konoplje u veštačkim uslovima.

U ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akciji pronađeno je 270 stabljika indijske konoplje, a oduzeta je i oprema za uzgoj, grejalice, klima uređaji, termometri, specijalne lampe, ventilatori, filteri druga elektro oprema ali i velika količina veštačkog đubriva.

Inače, prilikom pretresa pronađena je i puška, ali i veći broj mobilnih telefona kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivčnog dela kažu u policiji.

Osumnjičeni će uz prijavu za krivična dela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, biti privedeni na saslušanje u Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. 

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.