HAOTIČNA SITUACIJA U AVIONU NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnica odbija da se veže, policija morala da reaguje - društvene mreže podivljale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 09:22

HAOTIČNA SITUACIJA U AVIONU NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnica odbija da se veže, policija morala da reaguje - društvene mreže podivljale (VIDEO)

Video snimak izazvao je lavinu komentara.

Veliki incident u jednom od aviona koji treba da poleti sa Aerodroma "Nikola Tesla", upravo je u toku!

- Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju - objavljeno je na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Bezbednosna procedura podrazumeva obavezno vezivanje pojaseva za sve putnike, podizanje naslona sedišta, uvlačenje stola i slično.

U avionu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došlo do komešanja, a putnici su pokušali da urazume žensku osobu da se veže kako bi avion poleteo na vreme.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)3

Zasad nije objavljeno o kom letu i prevozniku je reč.

- Dok sam radila ako stjuardesa, redovno smo imali na letovima po jedan ovakav primerak, kako kaže ,,vrlo često putuje,, a kad im kačeš da ćeš morati da je udaljiš iz aviona, bude ona čuvena ,,ajde da vidim i to,, ili ,,znaš ti ko sam ja. Sa ljudima je sve teze razumeti se - navedeno je u komentaru.

Na drugom snimku vidi se žena koja izlazi sa detetom, a u tom trenutku je muškarac udara u leđa i psuje.

Ovaj postupak izazvao je lavinu komemntara na mrežama.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.