HAOS U KANADI! Pucnjava na aerodromu u Vankuveru, ima mrtvih (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 08:46

HAOS U KANADI! Pucnjava na aerodromu u Vankuveru, ima mrtvih (FOTO/VIDEO)

Policija traga za osumnjičenima

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi u nedelju na glavnom terminalu međunarodnog aerodroma u kanadskom Vankuveru, saopštile su lokalne vlasti.

Na Tviter nalogu aerodroma je ranije napisano da uprava sarađuje sa policijom, a kasnije je dodato da je situacija stavljena pod kontrolu.

Statement from Vancouver Airport Authority: pic.twitter.com/aKL7rXQEQR

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vancouver International Airport (YVR) (@yvrairport) May 10, 2021

- Muškarac je ubijen u nedelju popodne u blizini terminala za domaće letove - saopštio je policijsko odeljenje za ubistva.

Pripadnici zakona nisu davali više detalja, ali CBS njuz navodi da policija traga za još jednom ili više osumnjičenih u vezi sa pucnjavom. Hitna pomoć na aerodromu je reagovala i poslate su dve jedinice na mesto incidenta.

Karman Grewal, associated with UN gang was the victim of today’s shooting at Vancouver airport. UN gang has long conflict with Brothers Keepers Gang, whose Harb Dhaliwal gunned down two weeks ago in Vancouver downtown. More violence expected in coming days. pic.twitter.com/Akc0SGdVzt

— Gurpreet S. Sahota (@GurpreetSSahota) May 10, 2021

Uprava aerodroma je kasnije saopštila da je objekat "otvoren i bezbedan za radnike i putnike", ali je dala preporuku da putnici ipak provere sa aviokompanijama preko kojih putuju status njihovog leta.

A shooting at Vancouver airport today. It’s becoming the Wild West even in my hometown now. Sickening. https://t.co/PFO0JUv2o4

— Sue Miller Love (@suedoeskelowna) May 10, 2021

- Naše misli su sa onima koji su bili na udaru povodom današnjeg incidenta - navodi se u saopštenju aerodroma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUCNJAVA NA AERODROMU Muškarac ubijen na glavnom terminalu u Vankuveru FOTO, VIDEO

Izvor: Kurir, 10.Maj.2021

Jedna osoba ubijena je u pucnjavi u nedelju na glavnom terminalu međunarodnog aerodroma u kanadskom gradu Vankuveru, rekle su vlasti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.