U Vankuveru jedna osoba ubijena na aerodromu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 06:47

U Vankuveru jedna osoba ubijena na aerodromu

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi u nedelju na glavnom terminalu međunarodnog aerodroma u kanadskom Vankuveru, saopštile su lokalne vlasti.

Na Tviter nalogu aerodroma je ranije napisano da uprava sarađuje sa policijom, a kasnije je dodato da je situacija stavljena pod kontrolu, prenosi Rojters.

"Muškarac je ubijen u nedelju popodne u blizini terminala za domaće letove", saopštio je policijsko odeljenje za ubistva.

Pripadnici zakona nisu davali više detalja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali CBS njuz navodi da policija traga za još jednom ili više osumnjičenih u vezi sa pucnjavom.

Hitna pomoć na aerodromu je reagovala i poslate su dve jedinice na mesto incidenta, prema CBS njuzu.

Uprava aerodroma je kasnije saopštila da je objekat "otvoren i bezbedan za radnike i putnike", ali je dala preporuku da putnici ipak provere sa aviokompanijama preko kojih putuju status njihovog leta.

"Naše misli su sa onima koji su bili na udaru povodom današnjeg incidenta", navodi se u saopštenju aerodroma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba ubijena na aerodromu u Vankuveru

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2021

VANKUVER - Jedna osoba je poginula u pucnjavi na glavnom terminalu međunarodnog aerodroma u kanadskom gradu Vankuveru, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

HAOS U KANADI! Pucnjava na aerodromu u Vankuveru, ima mrtvih (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021

Policija traga za osumnjičenima..Jedna osoba je ubijena u pucnjavi u nedelju na glavnom terminalu međunarodnog aerodroma u kanadskom Vankuveru, saopštile su lokalne vlasti...Na Tviter nalogu aerodroma je ranije napisano da uprava sarađuje sa policijom, a kasnije je dodato da je situacija stavljena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.