HAOS U ANKARI: Opšti rat sa helikopterima, avionima, tenkovima, ima i povređenih

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U ANKARI: Opšti rat sa helikopterima, avionima, tenkovima, ima i povređenih

Turski F-16 avion navodno je oborio vojni helikopter koji su koristili pučisti iz turske armije, preneo je lokalni medij NTV. Izveštaji upućuju na to da Ankara klizi u haos a u njemu učestvuju i vojska i civili. 

Vojni helikopetr je primećen da otvara vatru iznad Ankare, izvestio je Rojters, citirajući svedoke.

Ostali izveštaji navode da je glasna eksplozija odjeknula u sedištu državne televizije TRT. Više izveštaja o eksplozijama i pucnjavi dolazi iz Ankare , dok neki navode da je najmanje četiri eksplozije odjeknulo.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Oboren helikopter sa vođama državnog udara?

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2016

Televizija NTV prenosi da je vojni avion oborio vojni helikopter u Turskoj. Ima poginulih Televizija NTV prenosi da je vojni avion oborio vojni helikopter u Turskoj.Lovac F-16 oborio je helikopter na nebu iznad Ankare, a ima žrtava.Kako AFP navodi, u helikopteru su navodno bile...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.