HAOS SE NASTAVLJA: Policija privela nasilnike, BOŠKO POKUŠAO DA UĐE U POLICIJSKU STANICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 14:03

HAOS SE NASTAVLJA: Policija privela nasilnike, BOŠKO POKUŠAO DA UĐE U POLICIJSKU STANICU

Prethodno je Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović objavio da je privedeno 15 osoba koje su izazivale incidente ispred Skupštine.

Lider Dveri Boško Obradović nasilno je pokušao da uđe u policijsku stanicu Vračar!

Obradovića su u toj nameri uspeli da spreče policajci, a do novog incidenta je došlo posle haosa koji su napravile pristalice Dveri, kada su ispred Skupštine pretukli poslanika Marijana Rističevića.

Rističevića su oborili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na zemlju i šutirali, kada su mu potpuno iscepali sako.

Međutim, pristalice Dveri se nisu tu zaustavile, već su pokušali i da se obračunaju sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom. Zatim su napali poslanika Milovana Drecuna i predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića.

Povodom ovoga se oglasio i Obradović, on je rekao da trenutno obezbeđuju advokata privedenim članovima Dveri.

#двери #српскипокретдвери #бошкообрадовић #србија #побуна #dveri #srpskipokretdveri #boskoobradovic #srbija #pobuna

A post shared by Бошко Обрадовић (@obradovic_bosko) on May 8, 2020 at 4:28am PDT

Komentarišu današnje događaje, Stefanović je rekao:

- Fizički nasrtaj Boška Obradovića i dela pristalica Saveza za Srbiju na narodne poslanike i druge ljude koji su pokušavali da uđu u Narodnu skupštinu ocenjujem kao čist fašizam. Fizičko obračunavanje sa ljudima i da ih uz to maltretirate, cepate, nasrćete na njih i pretite im batinanjem i svim drugim zato što misli drugačije od vas nikada nije, neće i ne sme da bude dozvoljeno u našoj zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.