HAOS NA PINKU! UMALO TUČA: Šešelj, Miša i Milica Zavetnica u klinču: Vaciću, hoćeš li vode? On bi rakiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA PINKU! UMALO TUČA: Šešelj, Miša i Milica Zavetnica u klinču: Vaciću, hoćeš li vode? On bi rakiju! (VIDEO)

Emisija imala rekordnu gledanost

Gostujući u emisiji "Pravac", lider SRS-a Vojislav Šešelj, visoka funkcionerka Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski i predsednik Srpske desnice Miša Vacić pokušavali su da dokažu da su isključivo oni istinski zastupnici srpskih nacionalnih interesa.

U emisiji koja je imala rekordnu gledanost, što ne čudi jer su se ovo troje sagovornika prvi put našli na jednom mestu, pljuštale su teške reči.

Šešelj je podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se Vacić tri puta učlanjivao u SRS, a da mu sada na podmukao način i uz pomoć vladajuće strukture otima ljude na lokalu, da mu je odavno mesto u zatvoru, prekidao Vacića dok govori, naglašavajući da je stariji i obrazovaniji od njega, što mu i daje za pravo da mu upada u reč kad poželi, ali mu je i poručio da "opere noge". Vacić je za njega tvrdio da je neinformisan i da mu je "Laufer zakazao". Miša je pitao Milicu odakle joj novac za letovanje, s obzirom na to da je "ove godine bila na tri različita mora" dok je on bio "samo četiri dana na Zlatiboru".

- Išla je u Italiju, na Bled - nabrajao je Vacić pokazujući i Miličine fotografije s letovanja.

- ’Oćete malo vode da popijete, gospodine Vaciću? Nemojte se kompromitovati još više, zadržite minimum dostojanstva - nutkala je Milica vodom Vacića, dok je Šešelj dobacivao:

- Možda bi radije rakiju.

Ni dan nakon emisije strasti se nisu stišale...

Vacić je juče za "Alo!" izjavio da mu je "to gostovanje bilo značajno jer se još jednom uverio da Srpska desnica nema konkurenciju"...

- Iznenadio sam se koliko Šešelj nema informacija, potpuno je neinformisan. Tvrdio je da su mi naprednjaci skupili potpise, a niko mi nije skupio potpise jer mi još nismo registrovali stranku. Ovu Milicu ne bih ni komentarisao posebno, pokazala je u emisiji ko je i šta je i na šta je sve spremna. Milica je svesno lagala, a Šešelj je to radio jer nije imao prave informacije. Potvrdio sam u svakom slučaju da su i jedno i drugo potpuno bezopasni, da nisu konkurencija Srpskoj desnici, već naprotiv. Uveren sam da će jednog dana i Milica i Šešelj svoje stranke utopiti u Desnicu - nada se Vacić.

Milica, s druge strane, sumirajući impresije kaže da je Vacić u emisiji potvrdio svoj rijaliti karakter...

- Emisija koja je vanredno produžena najveća je potvrda da javnost u Srbiji ima potrebu za osveženjem na političkoj sceni. Uspeli smo da naglasimo razlike, ali i iznesemo određena slaganja oko ključnih nacionalnih pitanja. Zavetnici uvek insistiraju na jedinstvu, nasuprot podelama koje je sinoć Vacić agresivno potencirao. Nažalost, on je ponovo potvrdio svoj rijaliti karakter i prizemnim uvredama na ličnoj osnovi sebe isključio iz političke ponude. U nemoći da predstavi program, pokušao je da emisiji oduzme ozbiljnost i pošalje poruku da je srpska nacionalna opcija retrogradna i primitivna. Kada nemate znanje, preostaju vam uvrede. Njegovim nastupima mogu se samo radovati neprijatelji Srbije, ali srećom snaga argumenata je odnela pobedu - navela je funkcionerka Zavetnika.

Šešelj na emisiju nije želeo da se osvrće ostavljajući gledaocima da sami donesu svoj sud.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.