HAOS NA GRANICI IZMEĐU IZRAELA I JORDANA: Raspoređen ceo vojni arsenal, policija udarila na civile (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 12:03

HAOS NA GRANICI IZMEĐU IZRAELA I JORDANA: Raspoređen ceo vojni arsenal, policija udarila na civile (VIDEO)

Drama na granici!

Jordanska vojska rasporedila je svoje snage u blizini granice sa Izraelom, kako bi sprečila protestante da uđu na teritoriju Izraela.

Na stotine civila uputilo se ka granici sa Izraelom, kao izraz protesta protiv izraelske agresije nad nedužnim palestinskim stanovništvom.

Kako bi ih sprečili da ilegalno pređu na teritoriju susedne države, Jordan je rasporedio vojne trupe na granicu sa Izraelom.

Jordan has deployed police >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on the border with Israel to quell protests against Israel committing genocide in the Gaza Strip pic.twitter.com/r8eJw4RuU8

— Iran Observer (@IranObserver0) October 13, 2023

Ovaj vid zastrašivanja nije urodio plodom, te se masa bez oklevanja uputila ka granici. Tu ih je dočekala policija, koja je bacila suzavac na protestante.

RESIDENTS/CITIZENS OF JORDAN VS POLICE FORCE

Justin :The Jordan police to prevent angry people from entering the occupied Palestinian territory.#Isarael #IsraelFightsBack,#Gazagenocide #HamasTerrorist,

[The UN,Saudi,Becky,Friday the 13th,Grant Shapps,Egypt,Spain,O Allah] pic.twitter.com/fW7ZXY0yUH

— 🌎🏞️ YOBBY THE FIRST (@Obayobrian1) October 13, 2023

Za sada nema informacija da li je došlo do fizičkog okršaja civila sa pripadnicima policije.

Podsetimo, za sada se, pored Izraela i Palestine, u rat uključio i Liban, a mnogi su u strahu da će se ovaj rat rasplamsati na teritoriji celog Bliskog istoka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.