HAOS NA EVZONIJU - PAO SISTEM: Srbi na nesnosnim vrućinama zarobljeni u kilometarskim kolonama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 18:35

HAOS NA EVZONIJU - PAO SISTEM: Srbi na nesnosnim vrućinama zarobljeni u kilometarskim kolonama

Još uvek nije poznato kada će se normalizovati saobraćaj

Kako naši turisti javljaju, svi koji su krenuli put Grčke, moraće da spreme vodu i strpljenje, jer su na graničnom prelazu Bogorodica-Evzoni kilometarske kolone.

Kako se vidi na snimcima, objavljenim na društvenim mrežama, na vrelom suncu čeka se u više kolona, a zbog pada sistema čekanje se odužilo na nekoliko sati.

I u Viber grupi "Grčka uživo" ljudi pišu da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezapamćene gužve, a slične informacije su objavljene i na Fejsbuk stranici.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, kolone putničkih vozila čekaju na graničnim prelazima i iz Srbije ka Makedonije, ali i u kontra smeru.

.

"Evzoni - Bogorodica" pic.twitter.com/oYNE747rO0

— Arsil (@arsagarson) July 16, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.