HAJDE DA SE SLIKAMO DA IMAMO ZA INSTAGRAM, AKO UMRE NEKO OD NAS Jezive reči monstruma samo par dana pre krvavog pira

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 12:35

"HAJDE DA SE SLIKAMO DA IMAMO ZA INSTAGRAM, AKO UMRE NEKO OD NAS" Jezive reči monstruma samo par dana pre krvavog pira

Novi detalji o monstrumu ispričala je žena iz Gradačca

Nermin Sulejmanović ubio je nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović u vikendici u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom oca i sina Džengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Bosnu i Hercegovinu zavila je u crno velika tragedija koja se desila u Gradačcu, a kojoj je svedočilo oko 15.000 ljudi koji su pratili kako monstrum Nermin Sulejmanović snima ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje nevenčane supruge uživo na Instagramu dok njegovo devetomesečno dete plače u lokvi krvi.

On je nakon toga, prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, seo u svoj automobil i krenuo prema centru Gradačca, s namerom da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

- Ušao je u kafić krvav, go do pasa sa pištoljem u ruci i razgledao. Deca se uplašila počela da vrište kad su ga takvog ugledala. Valjda nije našao koga je tu tražio i izašao je - priča na početku razgovora sagovornica iz Gradačca.

- Meni je pre nekoliko dana kad sam ga srela rekao "Hajde da se slikamo da imamo za instagram, ako umre neko od nas". Meni je to sad ostalo u glavi... Verujte mi, znam puno ljudi, ali ovakav mozak i glavu nikad nisam srela. Iza svake njegove reči uvek stoji nešto. Svaku svoju bivšu je tukao. Nizamu varao okolo, a ona sve opraštala... Govorila je "Biće on dobar, samo da se malo sabere". Eto prijavila ga, ali je povukla tu prijavu jer je videla da nema ko da je zaštiti - između ostalog, ispričala je sagovornica Senzacije.

Ona dodaje i da je svaku svoju bivšu devojku tukao, a majku često maltretirao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.