Gužve na prilazima Gazeli

Izvor: Blic, 16.Avg.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na prilazima Gazeli

Jači intenzitet saobraćaja je na pristupima mostu Gazela, a gužve su i na samom mostu, rečeno je za "Blic" u Žutom taksiju.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 718 polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

"Lasta" je planirala da 589 vozila ostvare 6.136 polazaka, a predviđen je u 20.30 časova vanredni polazak za Split, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.

U Vodovodskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulici u Beogradu jutros oko šest sati pukla je vodovodna cev, zbog čega su vozila javnog prevoza na linijama 58 i 88 trenutno preusmerena u Ulicu Milorada Jovanovića, na trasu linije 55, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković.

Na ulicama je i dalje 1.010 vozila, odnosno nešto manje trolejbusa, zbog radova u Ulici Cara Nikolaja Drugog, izjavio je Vuković. On je izrazio očekivanje da će radovi tokom dana biti završeni i trolejbusi vraćeni na redovnu trasu.

Na ulicama su 93 tramvaja, 45 trolejbusa i 872 autobusa, precizirao je Vuković.

Povezane vesti: Jedino gužve na "Gazeli" Gužve na Novom Beogradu i Brankovom mostu Gužve na Gazeli i Brankovom mostu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.