Gužve na prilazima Gazeli

Izvor: Blic, 12.Jul.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na prilazima Gazeli

Saobraćajne gužve trenutno su u oba pravca na Gazeli, a veći intenzitet saobraćaja zabeležen je na Brankovom mostz.

Pojačan intenzitet saobraćaja u Bulevaru Mihaila Pupina, u smeru ka gradu, ali nema većih zastoja. Veće gužve su na prilazima Gazeli, ali na samom mostu saobraćaj se odvija manje više bez problema.

Protest zaposlenih u putarskim firmama koji je predviđen za 10 sati, a u toku koga će se kolona radnika kretati beogradskim ulicama, mogao bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspori saobraćaj u njima. Radnici će se kretati kroz Vidsku ulicu, Ustaničkom, Bulevarom oslobođenja, preko Slavije, do raskrsnice u Nemanjinoj ulici i do vlade.

Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 91 saobraćaju skraćenom trasom do Kosmajske ulice u Ostružnici zbog radova, izjavio je jutros Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dragan Perović.

Perović je naveo da je na beogradskim ulicama 1.029 vozila javnog gradskog prevoza - 860 autobusa, 97 tramvaja i 76 trolejbusa.

Sa Beogradske autobuske stanice planirana su 733 polaska, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić. Predviđen je vanredni polazak autobusa u 20.20 časova za Zadar i u 21.30 za Ohrid, rekao je Kandić.

"Lasta" je planirala da 575 vozila ostvare 6.128 polazaka, a predviđen je vanredni polazak u 20.31 čas za Split, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog preduzeća Miloje Ilić.

Povezane vesti: Otežan saobraćaj na "Gazeli"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.