Gužve na Gazeli, kod Beogradskog sajma i na Brankovom mostu

Izvor: Blic, 12.Jul.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Gazeli, kod Beogradskog sajma i na Brankovom mostu

Saobraćajne gužve trenutno su u oba pravca na Gazeli, pored Beogradskog sajma, a manje gužve su na Brankovom mostu, rečeno je "Blicu" u Žutom taksiju.

Saobraćaj se rano jutros odvijao bez većih problema i gužvi, ali je bio usporen na prilazima mostu Gazela, pored Beogradskog sajma i na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada i kod Bežanijske Kose.

Zaposleni u putarskim firmama "Nibens grupe" organizovaće danas protestnu šetnju do Vlade Srbije. Okupljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je predviđeno od 9 do 10 časova, nakon čega će se kolona radnika kretati kroz Vidsku ulicu, Ustaničkom, Bulevarom oslobođenja, preko Slavije, do raskrsnice u Nemanjinoj ulici i do Vlade.

Vozila javnog gradskog prevoza na liniji 91 saobraćaju skraćenom trasom do Kosmajske ulice u Ostružnici zbog radova, izjavio je jutros Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dragan Perović.

Perović je naveo da je na beogradskim ulicama 1.029 vozila javnog gradskog prevoza - 860 autobusa, 97 tramvaja i 76 trolejbusa.

Sa Beogradske autobuske stanice planirana su 733 polaska, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić. Predviđen je vanredni polazak autobusa u 20.20 časova za Zadar i u 21.30 za Ohrid, rekao je Kandić.

"Lasta" je planirala da 575 vozila ostvare 6.128 polazaka, a predviđen je vanredni polazak u 20.31 čas za Split, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog preduzeća Miloje Ilić.

Povezane vesti: Otežan saobraćaj na "Gazeli"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod "Gazele" kola mile

Izvor: Mondo, 12.Jul.2011

Saobraćaj u Beogradu trenutno se odvija bez većih problema i gužvi, a usporen je na prilazima mostu "Gazela", rečeno je jutros Tanjugu u Žutom taksiju.

Nastavak na Mondo...

Usporen saobraćaj od Dušanovca ka Gazeli i kod Zmaja

Izvor: Blic, 13.Jul.2011, 10:10

Saobraćaj u Beogradu se jutros odvija usporeno na autoputu u delu od Dušanovca u pravcu mosta Gazela i kod Zmaja, rečeno je Tanjugu u Žutom taksiju...Saobraćaj je intenzivan i u Bulevaru vojvode Mišića, a "zagušena" je i Mostarska petlja, kažu u tom udruženju...Pojačan je intenzitet saobraćaja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.