Gužve na granici; Koje pravce izbegavati?

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 14:13

Gužve na granici; Koje pravce izbegavati?

Zbog pojačanog intenziteta saobraćaja na nekim graničnim prelazima povećano je vreme čekanja na ulasku u Srbiju i izlasku iz Srbije.

Najveće gužve su na Gradini, gde putnička motorna vozila na izlazu iz zemlje čekaju oko sat vremena, dok se u međuzoni na ulazu u Srbiju čeka oko 40 minuta, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu "Preševo" i na ulazu i na izlazu se čeka oko 30 minuta, a kako kažu u AMSS, na tom prelazu radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet terminala u oba smera i sa jedne i s druge strane granice.

Putnicima koji žele da pređu granicu sa Severnom Makedonijom preporučuju prelaz "Prohor pčinjski", gde nema zadržavanja.

Na graničnom prelazu Batrovci za izlazak iz Srbije čeka se oko 30 minuta, dok je za ulazak prosečno vreme čekanja oko 40 minuta u međuprelazu, a dodaju da je i na hrvatskoj strani graničnog prelaza gužva.

Za one koji putuju ili dolaze iz Hrvatske, bolja opcija od Batrovaca je granični prelaz Šid, gde prema poslednjim informacijama nema zadržavanja.

Na prelazu Gostun ka Crnoj Gori čeka se oko 30 minuta, a isto toliko vremena je potrebno i za ulazak u Srbiju, navode u AMSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje na graničnim prelazima: Naoružajte se strpljenjem, stvaraju se kolone - evo koliko se čeka

Izvor: 24sedam.rs, 28.Jul.2023

Najveće gužve su na Gradini gde putnička motorna vozila na izlazu iz zemlje čekaju oko sat vremena

Nastavak na 24sedam.rs...

AMSS: Najduže čekanje na Gradini, nešto više od sat vremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2023

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije nema dužih zadržavanja, a najduže se čeka na prelazu Gradina, gde se putnička vozila zadržavaju nešto više od sat vremena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.