Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jul.2023, 08:05

POSLEDNJEG JULSKOG VIKENDA GUŽVE NA GRANICAMA: Na graničnom prelazu Preševo čeka se 80 minuta, na Horgošu jedan sat

Poslednjeg vikenda u julu saobraćaj je intenzivniji, uz veće gužve na naplatnim rampama i graničnim prelazima. Putnička motorna vozila na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u zemlju čekaju jedan sat, na Gostunu 45 minuta, a na Batrovcima i Šidu pola sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.  Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5.15, na izlazu […] The post POSLEDNJEG JULSKOG VIKENDA GUŽVE NA GRANICAMA: Na graničnom prelazu Preševo čeka se 80 minuta, na Horgošu jedan sat appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Očekuje se veliki broj vozila na putevima, čekanje na prelazu Preševo sat i po, na Horgošu sat

Izvor: Danas, 29.Jul.2023

Očekuje se veliki broj vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima i graničnim prelazima poslednjeg vikenda u julu kada je još jedna velika smena turista, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Kilometarske kolone, višesatna čekanja na Horgošu i Gradini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2023

Poslednji vikend u julu, udarni je turistički vikend. Velike su gužve na putevima i graničnim prelazima i tako će biti najverovatnije do sutra uveče.Ispred graničnog prelazaHorgoš, na izlazu iz Srbije, kolona putničkih vozila duga je oko tri kilometra i potrebno je oko dva sata da bi se stiglo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

AMSS: Putnička vozila čekaju na granicama od 20 do 80 minuta

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2023

Putnička vozila na izlaz iz Srbije, odnosno ulaz u zemlju čekaju od 20 minuta koliko traje zadržavanje na ulaznim terminalima prelaza Batrovci do 80 minuta koliko čekaju na izlaz iz Srbije na prelazu Preševo, saopštio je danas Automoto savez Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.