Gužvanjac u centru Beograda, igra se fudbal FOTO

Izvor: Mondo, 15.Jun.2018, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužvanjac u centru Beograda, igra se fudbal FOTO

Saobraćaj u širem centru Beograda odvija se veoma otežano zbog toga što su ulice koje vode do Trga Nikole Pašića zatvorene zbog organizovanog prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu, ali i fudbalskih utakmmica srednjoškolaca.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Kako su rekli u tom taksi udruženju, gužva je nastala nakon što su zatvorene ulice oko Trga Nikole Pašića, da bi se zatim gužva prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i na susedne ulice, rečeno je agenciji Beta u Beo taksiju. 

"U čitvom gradu saobraćaj je pojačan, ali to je uobičajeno petkom popodne, pred vikend. Za sada saobraćaj funkcioniše u ostalim delovima Beograda ali je najkritičnije oko Trga Nikole Pašića", rečeno je u tom udruženju.

Ranije je najavljeno da će od 14 do 20 časova za saobraćaj će biti zatvorena ulica kod Trga Nikole Pašića, na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela.

Povodom održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu, Grad Beograd i Beogradska kulturna mreža pozivaju sugrađane da se priključe zajedničkom gledanju utakmica na "Mundijalskom trgu" (Trg Nikole Pašića).

Ova manifestacija proširuje se i promotivnim utakmicama učenika osnovnih i srednjih škola na prostoru Trga Nikole Pašića, između Doma Narodne skupštine Republike Srbije i Skupštine Grada Beograda.

Pozivaju se građani Beograda da dođu i na ovaj način podrže našu fudbalsku reprezentaciju.

U okviru organizacije praćenja prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, danas, 15. juna, od 14 do 20 časova biće zatvoren Trga Nikole Pašića (od Terazija do Takovske), Dečanske (od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića) i Vlajkovićeve (od Kosovske do Trga Nikole Pašića).
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.