Guteres: Ponašanje kosovske policije zabrinjavajuće

Izvor: Danas, 03.Maj.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guteres: Ponašanje kosovske policije zabrinjavajuće

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres "zabrinut" je zbog znakova pogoršanja odnosa između Beograda i Prištine, posebno nakon hapšenja direktora vladine Kancelarije za KiM Marka Đurića, piše RTS. Članak Guteres: Ponašanje kosovske policije zabrinjavajuće se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ponašanje kosovske policije je razlog za zabrinutost"

Izvor: B92, 03.Maj.2018

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš izrazio je zabrinutost zbog pogoršanja odnosa Beograda i Prištine...On je to istakao posebno posle hapšenja direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića i pozvao obe strane da se uzdrže od zapaljive retorike...Gutereš je u izveštaju...

Nastavak na B92...

Kim spreman da oslobodi američke zatvorenike

Izvor: Danas, 03.Maj.2018

- Troje Amerikanaca uhapšenih u Severnoj Koreji premešteni su u hotel u Pjongjangu gde su dobili adekvatnu hranu i medicinsku negu, navodi se u izveštajima. Članak Kim spreman da oslobodi američke zatvorenike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.