Grujičić: Svi ranjeni u pucnjavi u Mladenovcu u životnoj opasnosti

Izvor: Beta, 05.Maj.2023, 14:52

Grujičić: Svi ranjeni u pucnjavi u Mladenovcu u životnoj opasnosti

Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas da je svih 13 osoba ranjenih u masovnoj pucnjavi u Mladenovcu i okolini, u životnoj opasnosti.Ona je novinarima ispred Urgentnog centra u Beogradu kazala da su čak i oni sa naizgled lakšim povredama životno ugroženi, jer kod povreda izazvanih vatrenim oružjem lekari, kako je rekla, nikad ne mogu biti sigurni šta se sve može iskomplikovati."Ni u sredu ni juče medicina nije zakazala. U jednom trenutku u Urgentnom centru radilo je šest operacionih sala istovremeno. Od devedesetih ne pamtimo da se ovako nešto desilo. Tragedija je velika", kazala je ministarka.Zahvalila je lekarima i ostalom medicinskom osoblju na angažavanju u beogradskim i ustanovama u Smederevu i ekipama Hitne pomoći iz Mladenovca , Smedereva i Beograda koje su, kako je kazala, brzo stilge u Mladenovac.Govoreći o stanju u sredu ranjenih učenika i nastavnice iz beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", ministarka je rekla da su iz Dečije bolnice u Tiršovoj dva dečaka puštena kućama, a da je devojčica koja je ranjena u glavu, i dalje kritično."Dečak i devojčica koji su smešteni u Urgentnom centru su dobro i zajedno s nastavnicom su spušteni u manje intenzivnu negu što znači da polako izlaze iz krize. Nastavnica i devojčica biće ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U jednom trenutku u Urgentnom centru radilo je šest operacionih sala istovremeno

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2023

BEOGRAD - ``Ni u sredu ni juče medicina nije zakazala. U jednom trenutku u Urgentnom centru radilo je šest operacionih sala istovremeno. Od devedesetih ne pamtimo da se ovako nešto desilo. Tragedija je velika``, kazala je ministarka zdravlja Danica Grujičić.(ć2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.