Grujičić: Svi ranjeni u pucnjavi u Mladenovcu u životnoj opasnosti

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2023, 14:51

Grujičić: Svi ranjeni u pucnjavi u Mladenovcu u životnoj opasnosti

BEOGRAD - Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas da je svih 13 osoba ranjenih u masovnoj pucnjavi u Mladenovcu i okolini, u životnoj opasnosti. Ona je novinarima ispred Urgentnog centra u Beogradu kazala da su čak i oni sa naizgled lakšim povredama životno ugroženi, jer kod povreda izazvanih vatrenim oružjem lekari, kako je rekla, nikad ne mogu biti sigurni šta se sve može iskomplikovati. (ć1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujičić: Svi ranjeni u pucnjavi u Mladenovcu u životnoj opasnosti

Izvor: Beta, 05.Maj.2023

Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas da je svih 13 osoba ranjenih u masovnoj pucnjavi u Mladenovcu i okolini, u životnoj opasnosti.Ona je novinarima ispred Urgentnog centra u Beogradu kazala da su čak i oni sa naizgled lakšim povredama životno ugroženi, jer kod povreda izazvanih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.