Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2024, 11:50

Grujičić i Sijarto na Forumu ATOMEXPO o saradnji Srbije i Mađarske

Ministarka zdravlja Danica Grujičić predstavlja Srbiju na Međunarodnom forumu ATOMEXPO 2024. koji se održava u Sočiju u Rusiji, a odmah po dolasku susrela se sa mađarskim ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom sa kojim je razgovarala o novim pravcima saradnje dve države, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danica Grujičić: Nuklearna medicina velika šansa u lečenju malignih bolesti

Izvor: Danas, 25.Mar.2024

Ministarstvo zdravlja Srbije će u Sočiju potpisati Memorandum o saradnji sa "Rosatomom" - jednim od globalnih lidera u primeni nuklearne energije u raznim oblastima, najavila je danas ministarka zdravlja Danica Grujičić i poručila da nuklearna medicina predstavlja veliku šansu u lečenju malignih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.