Grmi, seva, puca: Nezapamćeno nevreme pogodilo Srbiju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grmi, seva, puca: Nezapamćeno nevreme pogodilo Srbiju! (FOTO)

Snažno nevreme stiglo je do Srbije, a RHMZ je izdao upozorenje da će u periodu između ponoći i jedan sat kasnije Beograd pogoditi oluja praćena grmljavinom, kišom i gradom.

Očekuje se i jak vetar, a upozorenje važi i za Obrenovac, Jakovo i Surčin.

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo hladnije. Na severu i zapadu pre podne, u centralnim i južnim krajevima od  sredine dana sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jako nevreme i kiša sa gradom veličine lešnika pogodilo je danas Hrvatsku u toku popodneva, javili su danas hrvatski mediji.

Takođe, u toku poslepodneva Unsko-sanski kanton u BiH zahvatilo je jako nevreme sa pljuskovima, vetrom, ledom i udarima gromova, a u pojedinim delovima kantona došlo je do prekida struje.

Nevreme je zadesilo područje Bosanske Krupe, Cazina i Velike Kladuše, gde je došlo do prekida snabdevanja električnom energijom, prenosi Klix.ba. Za sada nema podataka o eventualnim štetama.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KAD NOĆ POSTANE DAN: Snažno nevreme tutnji nad Beogradom! Gromovi i munje paraju nebo! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017

Stravično nevreme pogodilo je ove noći i Beograd. RHMZ je izdao upozorenje da će tokom ove noći Beograd pogoditi oluja praćena grmljavinom, kišom i gradom...Snimak iz Zemuna jasno pokazuje kakva se oluja nadvila nad našom prestonicom...Prethodno, snažno nevreme je pogodilo Hrvatsku i Bosnu i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.