Grmi na društvenim mrežama: Jadni mali Đilas..., da mu pošaljemo SMS VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 13:14

"Grmi" na društvenim mrežama: "Jadni mali Đilas..., da mu pošaljemo SMS" VIDEO

Kako je preneto na društvenim mrežama, lider SSP Dragan Đilas požalio se na manjak novca u izbornoj kampanji.

"Mnogo me boli kada čujem od nekih ljudi kada kritikuju opoziciju i kažu ‘nismo videli kampanju opozicije’. O kojoj kampanji govorite kada smo mi imali 200.000 evra za televiziju, a oni 7 miliona evra", rekao je Đilas.

Međutim, zbog te izjave "prozvan" je na društvenoj mreži X, a Detektor laži je podsetio "da se na manjak finansija žali čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se sâm pohvalio da je zaradio 619 miliona evra, a za televizije mu ni ne treba više od 200.000 evra, imajući u vidu tvrdnju Duška Vujoševića da je Đilas vlasnik N1 i Nove S, pa mu je tu sve na usluzi besplatno".

U tvitu koji je objavljen, postavljen je i snimak iz oktobra 2023, na kom lider SSP-a tokom televizijskog gostovanja priznaje o tome koliko je zaradio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.