Grin dej otkazao sve nastupe do kraja godine

Izvor: Blic, 29.Okt.2012, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grin dej" otkazao sve nastupe do kraja godine

Kalifornijski rok sastav "Grin dej" otkazao je sve klupske nastupe do kraja 2012. i odložio početak turneje u 2013.

Basista Majk Dirnt kazao je da je grupa otkazala sve svoje nastupe do 8. februara iduće godine kako bi pevaču Biliju Džou Armstrongu, koji se trenutno nalazi na rehabilitaciji, omogućila da se oporavi.

- Armstrongovo zdravlje nam je sada najvažnije - istakao je Dirnt.

Kako prenosi AP, 40-godišnji muzičar je odluku da se podvrgne stručnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lečenju doneo prošlog septembra nakon nastupa na muzičkom festivalu u Las Vegasu, kada je pre izlaska sa bine izvređao publiku i razbio gitaru.

Novi album grupe, "Tre", pojaviće se u prodaji 11. decembra.

Povezane vesti: "Alegro bend" u okviru večeri "Balkan soul" Potvrđeno: Dipeš mod 19. maja na Ušću! "Metalika" nastupa umesto benda "Grin dej" jer je njihov pevač na lečenju Koncert benda "Tuxedomoon" u Beogradu Veče modernog džeza na letnjoj sceni "Olimpa"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.