Grejanje bez prekida za pravoslavnu Novu godinu

Izvor: Megafon.co, 10.Jan.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje bez prekida za pravoslavnu Novu godinu

Svi toplotni izvori startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije. Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.
JKP Gradska toplana najavljuje da u noći između 13. i 14. januara neće imati prekid u isporuci toplotne energije, u skladu sa članom 45. Odluke Grada Niša, po kome je energetski subjekt dužan da učini dostupnom za preuzimanje količinu toplotne energije neophodnu za postizanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << propisanih  temperatura u grejanim prostorijama krajnjeg kupca.
“Prateći svakodnevno izveštaje  RHMZ, JKP Gradska toplana će i u danima pre 13. i nakon 14. januara, ukoliko bude najava da će u toku noći spoljna temperatura vazduha biti ispod  -5°C, preći na 24-časovnu proizvodnju i isporuku toplotne energije, odnosno vršiće isporuku toplotne energije i u toku noći”, saopštavaju iz Toplane i dodaju da će naknadno obaveštavati o svakoj eventualnoj promeni u vezi sa režimom grejanja.
Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u ulici Blagoja Parovića br. 3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Radijatori topli celu noć za doček "Srpske", po potrebi i pre

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jan.2019

U noći između 13. i 14. januara JKP „Gradska toplana” neće imati prekid u isporuci toplotne energije, u skladu, saopštili su iz tog javnog preduzeća...Prateći svakodnevno izveštaje  RHMZ,  JKP „Gradska toplana” će i u danima pre 13. i nakon 14. januara, ukoliko bude najava da će...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.