Grčka ukida maske od 1. juna do 15. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2022, 17:16

Grčka ukida maske od 1. juna do 15. septembra

Ministar zdravlja Grčke Tanos Plevris rekao je danas da će obavezno nošenje maski na većini javnih mesta biti ukinuto od 1. juna do 15. septembra.

Konkretno, maske više neće biti potrebne u saobraćaju, u vozilima sa numerisanim mestima (avioni, vozovi, međugradski autobusi) i maloprodajnim radnjama, preneo je Katimerini.

Maske ostaju obavezne u zdravstvenim ustanovama, konkretno, bolnicama, domovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zdravlja, ali i domovima za stare osobe, kao i u gradskom prevozu - autobusima, metrou, trolejbusima, tramvajima.

Vlada će i dalje savetovati građanima da nose maske, posebno na mestima gde je velika gužva.

Naučno telo koje savetuje vladu u vezi s pandemijom odlučuje sledeće nedelje o eventualnoj promeni mera u školama i na brodovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministar potvrdio - Grčka ih ukida 1. juna do 15. septembra

Izvor: B92, 18.Maj.2022

Naučno telo koje savetuje vladu u vezi s pandemijom odlučuje sledeceće nedelje o eventualnoj promeni mera u školama i na brodovima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.