Gradski odbor SPS traži od nadležnih da ispitaju optužbe protiv Bastaća

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski odbor SPS traži od nadležnih da ispitaju optužbe protiv Bastaća

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) Beograd saopštio je danas da očekuje od nadležnih državnih organa i tužilaštva da brzo reaguju i ispitaju navode izrečene u javnosti o navodnom kriminalnom ponašanju i aktivnostima predsednika Gradske opštine Stari grad Marka Bastaća. Članak Gradski odbor SPS traži od nadležnih da ispitaju optužbe protiv Bastaća se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sindikat: Optužnica protiv sindikalnog lidera kragujevačkih oružara je pritisak

Izvor: Danas, 01.Nov.2019

Samostalni sindikat "Zastava oružje" je ocenio da je početak suđenja predsedniku tog sindikata, po krivičnoj prijavi predsednika Nadzornog odbora (NO) fabrike, pojačavanje pritiska kako bi se oslabio fabrički sindikat i suzbila sloboda mišljenja, izražavanja i govora. Članak Sindikat: Optužnica...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.