Gradonačelnik i predsednik opštine usrećili mališane: Za najmlađe Palilulce 7.500 novogodišnjih paketića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik i predsednik opštine usrećili mališane: Za najmlađe Palilulce 7.500 novogodišnjih paketića! (FOTO)

Najmlađi Palilulci, njih 7.500 dobilo je od te beogradske opštine paketiće uz specijalni novogodišnji program organizovan u Hali Aleksandar Nikolić

Svečanosti punoj igre i pesme je, kako je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić naveo, na zahtev roditelja, prisustvovao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić - čovek koji je najveći deo života posvetio deci.

Radojičić je tom prilikom istakao da  će iz dvorane "Aleksandar Nikolić" otići izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepa slika, jer, kako je rekao, nema veće satisfakcije od dečje graje i osmeha za sve ljude koji se trude da obezbede bolju budućnost najmlađim Beograđanima.

- Opština Palilula je večeras podelila oko 7.500 paketića, što dovoljno govori o izuzetno ozbiljnom pristupu čelnika opštine kada je ova manifestacija i briga o deci u pitanju. Grad Beograd takođe brine o najmlađim sugrađanima i u narednom periodu spremili smo oko 200 besplatnih sadržaja za decu i roditelje u okviru Beogradske zime - rekao je gradonačelnik i najavio svoje prisustvo na tradicionalnoj novogodišnjoj manifestaciji "Ulica otvorenog srca" 1. januara u centru Beograda.

Prema njegovim rečima, u narednom periodu biće započeta izgradnja još pet dečijih igrališta, od kojih će jedno biti upravo na opštini Palilula.

Radojičić je svoj deci Beograda poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike i izrazio nadu da će mališani u paketićima koje je obezbedila opština pronaći poklone koji im se dopadaju.

Aleksandar Jovičić je istakao da opština Palilula i ove godine organizuje svečanost dodele novogodišnjih paketića za svu decu sa svoje teritorije, starosti od jedne do šest godina.

- Na ovaj način želimo da pokažemo koliko su nam deca važna i koliko podržavamo napore Vlade i Grada kada su populacione mere u pitanju. Zbog toga smo pozvali gradonačelnika Beograda, čoveka koji je život posvetio deci i njihovom zdravlju. Palilula će nastaviti da ulaže u vrtiće i škole, ali i dati sve od sebe da svaki bračni par od opštine, kao i do sada, dobije kolica za bebu - rekao je Jovičić.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.