Gradonačelnik Zagreba sazvao konferenciju, policija morala da interveniše

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Zagreba sazvao konferenciju, policija morala da interveniše

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je pozvao novinare na konferenciju za medije na Trg Drage Iblera. Policija intervenisala i razdvajala.

Pozvao ih je da bi obavestio o situaciji u staračkim domovina nakon potresa koji je pre nedelju dana pogodio Zagreb.

Kako prenosi Index. hr, neko je policiji dojavio da će biti održana konferencija za novinare i da će na njoj biti više od pet osoba, pa je policija, zbog mera protiv koronavirusa, stigla i intervenisala, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razdvajala novinare i snimatelje, proveravajući da li drže dovoljan razmak.

Na kraju su dopustili da ostane samo pet osoba.

"Niko me ne može zaustaviti, ni prijave, ni dojave, da informišem građane o čemu se radi, jer ja koliko znam policijski sat nije uveden", kazao je Milan Bandić, prenosi RTL.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.