Gradonačelnik Šapca ponovo obmanjuje javnost: Isplivao novi skandal sa spomenikom Jevremu Obrenoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 21:31

Gradonačelnik Šapca ponovo obmanjuje javnost: Isplivao novi skandal sa spomenikom Jevremu Obrenoviću

Čudo neviđeno u Zelenovićevom Šapcu

Juče je svečano otkriven spomenik  jednom od najzaslužnijih građana Šapca, Jevremu Obrenoviću, a Grad Šabac nije odradio ni javnu nabavku za izradu postamenta.

 Zar je morao Zelenović da umeša svoje "prste" i u izradu postamenta, pitaju se ozlojeđeni građani Šapca?

 -Na čemu stoji spomenik Jevremu Obrenoviću, ako su 1. juna obustavili javnu nabavku za izradu postamenta, što se jasno vidi iz gardske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dokumentacije koju vam dajemo na uvid i objavljivanje – ogorčeni su građani Šapca.

- Opet neka nova mućka. I stalno rade iste stvari, ma ko i ma šta da je u pitanju…Pa dokle više? Po svoj prilici "su im bežali rokovi", ne bi stigli da postave spomenik  pre izbora, jer je usvojen prigovor na tender za javnu nabavku. I šta su onda uradili? Napravili su mućku sa nekim od izvođača radova da pokloni postament. Naravno, posle će se svi akteri naplatiti kroz druge poslove. Kao da im je to prvi put. Ne kaže za džabe sa bilborda Zelenović: "Šabac moj grad"!A možda smo svi kolektivno nesvesni: Jevrem zvanično  lebdi! Nema veze što svi vide postament - komentarišu građani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.