Gradnja Beograda na vodi po planu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradnja Beograda na vodi po planu

Radovi na projektu "Belgrade Waterfront" napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta, saopštila je danas kompanija "Beograd na vodi".

Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i BW Galerije, najreprezentativnijeg tržnog centra u regionu, čim nadzemni radovi počnu tokom septembra.

Prema planu, BW Residences >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će prve stanare primiti 2018. godine, navodi se u saopštenju.

U proteklih nekoliko nedelja značajan deo radova na projektu "Belgrade Waterfront" odvijao se ispod površine.

U prvoj fazi projekta do sada je iskorišćeno približno 80.000 kubnih metara betona i 12.000 tona čelika.

Završeno je postavljanje šipova za BW Galeriju i Kulu Beograd, centralni deo Belgrade Waterfront.

Armirano-betonska konstrukcija za BW Residences je završena i pre roka, dok su radovi na fasadi i unutrašnji radovi u toku.

Trenutno se radi na izlivanju temeljne i ploče podruma za dve nove stambene zgrade - BW Vista i BW Parkview, a radovi iznad površine započeće u septembru ove godine.

U saopštenju se dodaje da će prvi deo bulevara, u okviru kojeg će se naći i biciklističke staze oivičene zelenilom, biće otvoren do kraja septembra 2017. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine

Izvor: Beta, 13.Sep.2017

Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju prema planu, a useljenje prvih stanara očekuje se sledeće godine, saopštila je danas kompanija Belgrade Waterfront."Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu s planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvodjača i 21...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.