Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgrada u Rosuljama u novom ruhu

BANJALUKA - Na stambenoj zgradi u Ulici kralja Petra II Karađorđevića u Rosuljama završena je sanacija fasade, u okviru projekta obnove fasada na području grada, u kojem su zajedno učestvovali stanari i grad.

U okviru ovog projekta, gradske vlasti sufinansiraće radove i na sanaciji fasada na još tri stambene zgrade ZEV-a, a riječ je o zgradama u Aleji svetog Save, Vojvode Radomira Putnika, čija će sanacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << početi danas, dok je za stambenu zgradu u Bana dr Todora Lazarevića pokrenut postupak javne nabavke za izbor izvođača radova.

Sanaciju fasade na zgradi u Rosuljama obavilo je preduzeće "Gradus", a vrijednost je 38.600 KM, od kojih je grad izdvojio 22.800, a stanari 15.800.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BANJA: 3,5 milona za trotoare u Kralja Petra

Izvor: OkRadio.rs, 14.Sep.2017, 11:39

Vranje - Oko 3,5 miliona dinara vrednost je ugovora koji će biti dodeljen preduzeću „Pet D“ za izgradnju trotoara u ulici Kralja Petra u Vranjskoj Banji. Prema rečima Dragana Sentića, predsednika opštine Vranjska Banja, nakon raspisivanja javnog poziva za realizaciju ovog projekta, građevinsko...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.