Građani propitivali opozicionare na 29. protestu 1 od 5 miliona u Kragujevcu

Izvor: Danas, 20.Jul.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani propitivali opozicionare na 29. protestu 1 od 5 miliona u Kragujevcu

Na 29. protestu "Jedan od pet miliona" u Kragujevcu predstavnici opozicionih partija odgovarali su na pitanja građana u vezi sa bojkotom izbora, "čišćenjem partijskih redova", kao i vizijom razvoja Kragujevca posle promene aktuelne vlasti. Članak Građani propitivali opozicionare na 29. protestu 1 od 5 miliona u Kragujevcu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačeno 10 miliona evra u vetar

Izvor: Danas, 21.Jul.2019, 07:58

Ako je suditi po tragičnoj zapuštenosti gradilišta na kojem je pre 15 meseci trebalo da bude završen objekat centara izvrsnosti Univerziteta u Kragujevcu, sa centrom za izučavanje i bankom za čuvanje matičnih ćelija - prve naučne ustanove tog tipa u Srbiji i šire - onda bi se, čini se, poprilično...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.