Građani objasnili zašto idu na skup Srbija nade: Da pokažemo svima da smo jaka i ozbiljna država VIDEO

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 14:07

Građani objasnili zašto idu na skup "Srbija nade": "Da pokažemo svima da smo jaka i ozbiljna država" VIDEO

Na hiljade građana iz cele Srbije krenulo je ka glavnom gradu na veliki skup u Beogradu "Srbija nade".

Mnogi od njih snimili su video poruke i objasnili zašto su se odazvali i rešili da pruže podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

"Krenuli smo iz Bačke Topole da podržimo predsednika Vučića i našu državu Srbiju, da budemo jedinstveni i pokažemo svima da smo jaka i ozbiljna država", rekla je jedna gospođa koja je krenula na skup "Srbija nade". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Mi iz Preševa krenuli smo na najveći skup u istoriji Srbije, skupu "Srbija nade". Velika podrška Aleksandru Vučiću i Srbiji. Pozdrav, vidimo se u Beogradu", rekao je jedan od Preševljana u video poruci koji je krenuo na skup.

Jedna žena iz Niša navela je da su svi uzbuđeni zbog skupa.

"Krećemo složno iz Niša i svi smo uzbuđeni jer idemo na najveći skup ikada u Srbiji. A zašto idemo? Pa, jer verujemo u jedinstvo, prosperitet i stabilnost Srbije. Za Vučića do Beograda, a onda dalje u bolju budućnost", poručila je jedna gospođa iz Niša koja je krenula na skup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.