Grad u Srbiji počinje pojačano dezinfikovanje raskrsnica i trotoara

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 18:25

Grad u Srbiji počinje pojačano dezinfikovanje raskrsnica i trotoara

Novi Sad -- Javno komunalno preduzeće "Čistoća" iz Novog Sada najavilo je da će "intenzivno" dezinfikovati raskrsnice i trotoare i danju i noću.

"Budući da su zaštitne mere ponovo pojačane, naše ekipe će biti na ulicama u sve tri smene i radićemo na dezinfekciji svih najvažnijih raskrsnica, trotoara i pešačkih prelaza", navodi se u saopštenju.

Dalje piše da će "intenzivirati pranje i dezinfekciju kontejnera i kontejnerskih mesta na teritoriji celog grada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prigradskih naselja, sa čim nismo ni prestajali".

Za te poslove koristiće se sredstvo za dezinfekciju koje je ustupilo JKP "Vodovod i kanalizacija".

JKP "Čistoća" kaže i da neće biti kašnjenja i zastoja u redovnom odvoženju smeća i otpada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čistoća počinje sa intenzivnom dezinfekcijom raskrsnica i trotoara

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2020

Javno komunalno preduzeće "Čistoća" u narednom periodu će intenzivno raditi dezinfekciju novosadskih raskrsnica i trotoara, u dnevnom i noćnom režimu..."Budući da su zaštitne mere ponovo pojačane, naše ekipe će biti na ulicama u sve tri smene i radićemo na dezinfekciji svih najvažnijih raskrsnica,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.